Camping

Kleine familiecamping frankrijk

Onze kleine familiecamping in Frankrijk is geschikt voor jong en oud, voor een ontspannen of een actieve vakantie. En vooral voor liefhebbers van rust, ruimte en het Franse platteland. Op het terrein van 1,5 hectare zijn 29 kampeerplaatsen met veel zon, maar ook genoeg schaduw. Door de verharde wegen zijn alle plaatsen goed bereikbaar. Ook met grote caravans en voor minder-validen. Bovendien zijn de kampeerplaatsen vlak en hebben een gemiddelde grootte van 160 m2. Ideaal om te kamperen met je vouwwagen of trailertent! Alle plaatsen op onze kleine familiecamping zijn voorzien van drinkwater en elektriciteit (10 ampère, CEE stekker noodzakelijk!). Enkele plaatsen hebben ook een afvoer voor vuil water. Daarnaast zijn er voor kampeerauto’s verharde camperplaatsen met alle faciliteiten: drinkwater, vuilwaterafvoer en elektriciteit. Klik hier voor beschikbaarheid en tarieven.

kleine familiecamping frankrijk

Sanitair

De douches zijn lekker ruim en voorzien van thermostaatkranen. Natuurlijk is warm water inbegrepen bij het tarief. Op de toiletten (géén hurktoiletten) is wc-papier aanwezig. Er zijn twee sanitair ruimtes, die elke dag worden schoongemaakt. In het sanitair in het hoofdgebouw staat de wasmachine, die je voor € 5,00 (inclusief wasmiddel) mag gebruiken.

Voor de kinderen

De camping is volledig omheind, voornamelijk met heggen. Daarom kunnen kinderen hier heerlijk vrij rondrennen. Rondom de zwembaden staat een hek met een kinderslot, zodat de kleintjes daar niet onbewaakt naar binnen kunnen. Er zijn twee zwembaden: het grote, 8-hoekige bad van 36 m2 en 1,40 m diep en het kinderbadje van 8 m2 en 0,7 m. diep. Verder kunnen kinderen zich uitleven in de speeltuin met o.a. schommels, een trampoline en allerlei speelgoed. Tot slot hebben we fietsjes te leen, waarop ze de camping kunnen rondtoeren.

Reserveren

De camping is het gehele jaar geopend. Klik hier voor beschikbaarheid en tarieven. Zeker voor het hoogseizoen is van tevoren reserveren aan te raden.