camping

Onze kleine familiecamping in Frankrijk is geschikt voor jong en oud, voor een ontspannen of een actieve vakantie. En vooral voor liefhebbers van rust, ruimte en het Franse platteland.

kampeerterrein

Op het terrein van 1,5 hectare zijn 29 kampeerplaatsen met veel zon, maar ook genoeg schaduw. Door de verharde wegen zijn alle plaatsen goed bereikbaar. Ook met grote caravans en voor minder-validen. Bovendien zijn de kampeerplaatsen vlak en hebben een gemiddelde grootte van 160 m2.

kleine familiecamping frankrijk

kleine camping met grote kampeerplaatsen

Alle plaatsen op onze kleine familiecamping zijn voorzien van drinkwater en elektriciteit (10 ampère, CEE stekker noodzakelijk!). Enkele plaatsen hebben ook een afvoer voor vuil water. Daarnaast zijn er voor kampeerauto’s verharde camperplaatsen met alle faciliteiten: drinkwater, vuilwaterafvoer en elektriciteit. Voor wie licht wil reizen zijn er natuurlijk onze gîtes.

sanitair

beide sanitairblokken worden elke dag schoon gemaakt

De douches zijn lekker ruim en voorzien van thermostaatkranen. Natuurlijk is warm water inbegrepen bij het tarief. Op de toiletten (géén hurktoiletten) is wc-papier aanwezig. Er zijn twee sanitair ruimtes, die elke dag worden schoongemaakt. In het sanitair in het hoofdgebouw staat de wasmachine, die je voor € 4,50 (inclusief wasmiddel) mag gebruiken.

voor de kinderen

kinderen vermaken zich prima in het zwembad

De camping is volledig omheind, voornamelijk met heggen. Daarom kunnen kinderen hier heerlijk vrij rondrennen. Rondom de zwembaden staat een hek met een kinderslot, zodat de kleintjes daar niet onbewaakt naar binnen kunnen. Er zijn twee zwembaden: het grote, 8-hoekige bad van 36 m2 en 1,40 m diep en het kinderbadje van 8 m2 en 0,7 m. diep. Verder kunnen kinderen zich uitleven in de speeltuin met o.a. schommels, een trampoline en allerlei speelgoed. Tot slot hebben we fietsjes te leen, waarop ze de camping kunnen rondtoeren.

reserveren

De camping is geopend van 1 mei tot 1 oktober. Zeker voor het hoogseizoen is van tevoren reserveren aan te raden.

kleine familiecamping frankrijk

kleine familiecamping frankrijk

mooie kleine familiecamping frankrijk