camping

Onze kleine familiecamping in Frankrijk is geschikt voor jong en oud, voor een ontspannen of een actieve vakantie. En vooral voor liefhebbers van rust, ruimte en het Franse platteland.

kampeerterrein

Het terrein van 1,5 hectare heeft zowel zon- als schaduwrijke plaatsen. De verharde wegen zorgen ervoor dat alle 29 plaatsen goed bereikbaar zijn. Ook met grote caravans en voor minder-validen. De kampeerplaatsen zijn vlak en hebben een gemiddelde grootte van 160 m2. Alle plaatsen op onze kleine familiecamping zijn voorzien van drinkwater en elektriciteit (10 ampère, CCE stekker noodzakelijk!). Verder hebben enkele plaatsen een afvoer voor vuil water. Voor kampeerauto’s zijn er verharde camperplaatsen met alle faciliteiten: drinkwater, vuilwaterafvoer en elektriciteit. Daarnaast zijn er – voor wie licht wil reizen – natuurlijk onze gîtes.

sanitair

De douches zijn lekker ruim en voorzien van thermostaatkranen. Warm water is inbegrepen bij het tarief. Op de toiletten (géén hurktoiletten) is wc-papier aanwezig. Er zijn twee sanitair ruimtes, die elke dag worden schoongemaakt. In het sanitair in het hoofdgebouw staat de wasmachine, die je voor € 4,50 (inclusief wasmiddel) mag gebruiken.

voor de kinderen

De camping is volledig omheind, voornamelijk met heggen. Daarom kunnen kinderen hier heerlijk vrij rondrennen. Rondom de zwembaden staat een hek met een kinderslot, zodat de kleintjes daar niet onbewaakt naar binnen kunnen. Er zijn twee zwembaden: het grote, 8-hoekige bad van 36 m2 en 1,40 m diep en het kinderbadje van 8 m2 en 0,7 m. diep. Verder kunnen kinderen zich uitleven in de speeltuin met o.a. schommels, een trampoline en allerlei speelgoed. Tot slot hebben we fietsjes te leen, waarop ze de camping kunnen rondtoeren.

reserveren

De camping is geopend van 1 mei tot 1 oktober. Zeker voor het hoogseizoen is van tevoren reserveren aan te raden.

een kleine familiecamping frankrijk

de kleine familiecamping frankrijk

mooie kleine familiecamping frankrijk