huisje op een camping

Huur een huisje op een camping, dan heb je de gezelligheid én het gemak! Je zoekt de gezelligheid van een camping en het gemak van een huisje. Bijvoorbeeld omdat je een baby of kleine kinderen bij je hebt. Of omdat je slecht ter been bent. Omdat je je eigen sanitair wilt of omdat je je in de vakantie niet wilt afvragen of je de tent wel droog ingepakt krijgt.
In het Frans heten vakantiehuisjes “gîtes” (spreek uit: “zjiets”). Een gîte kan een appartement zijn of een (half-)vrijstaand huisje. Gîtes zijn meestal op het Franse platteland, waar de lucht schoon is en de nachten echt rustig, stil en donker.
Al onze gîtes hebben eigen sanitair en kookgelegenheid. Er is een gîte, die geschikt is voor minder validen. Op verzoek zijn er kinderbedjes, -stoelen, enzovoort. Het enige wat je zelf mee moet brengen, zijn je kleding en toiletspullen.

Heb je vragen, neem contact met ons op of vul het reserveringsformulier in.

onze gîtes

Op ons domaine kun je verschillende gîtes huren: La Marchadaine en La Tardoire (6-8 pers) zijn gerestaureerde, voormalige boerenwoningen. Verder zijn er op de 1e verdieping van de oude boerderij vier appartementen: La Charente (6 pers), La Glane(2 pers), La Vienne (4 pers) en L’Issoire (4 pers). Tot slot is er op de begane grond van het hoofdgebouw studio La Courière (2 pers). Deze studio is ook geschikt voor minder validen. Iedere gîte heeft een eigen badkamer, een volledig ingerichte keuken en een tuin met tuinmeubilair. In alle gîtes zijn er mogelijkheden om extra bedden of een kinderledikantje bij te plaatsen.

linnengoed en schoonmaak

Wij verhuren de gîtes inclusief beddengoed (€ 5,00 per persoon, per wissel) en schoonmaak (zie tarieven). Optioneel verhuren we handdoekensets (€ 5,00 per persoon, per wissel).

faciliteiten

Als je in één van de gîtes verblijft, mag je natuurlijk gebruik maken van alle faciliteiten op En Campagne, zoals het zwembad, de speeltuin, de fietsen, de jeu de boules baan, de ping-pong-tafel, de broodservice en de table d’hôte. Dat zijn de voordelen van een huisje op een camping!

huisdieren

Huisdieren zijn welkom in de gîtes, maar we hebben wel graag van tevoren even overleg.