onze kleine kindvriendelijke camping in Frankrijk

Alex en Hester heten je van harte welkom op hun kleine kindvriendelijke camping in Frankrijk. Camping & gîtes En Campagne is hét vakantieadres om heerlijk tot rust te komen en te genieten van het Franse platteland. Camping & gîtes En Campagne ligt op 35 km van Limoges in de regio Charente-Limousine. Het is een schitterende omgeving met bossen, velden en bergen. En Campagne is een kleine, gezellige, kindvriendelijke familiecamping. Het bestaat uit een camping met 29 zeer ruime, afgebakende plaatsen, zeven gîtes (vakantiehuizen), een zwembad en de Essubrasserie met terras, waar we twee keer per week table d’hôte verzorgen. In de comfortabele loungehoek is gratis wifi.

voor rustzoekers en kinderen

Camping & Gîtes En Campagne is een kleine kindvriendelijke camping in Frankrijk voor rustzoekers. Bovendien is het voor jonge kinderen een waar paradijsje. Zij kunnen nieuwe vriendjes maken, bloemen plukken, spelen in de speeltuin (schommels, glijbaan, trampoline, zandbak), gebruik maken van alle aanwezige speelgoed en kinderfietsen, hagedisjes vangen, hout sprokkelen om ’s avonds marshmallows te roosteren op het kampvuur en natuurlijk heerlijk spetteren in het kinderbadje. Verder is er in de buurt voor jong en oud genoeg te beleven.

brood en table d'hôte

kleine kindvriendelijke camping in Frankrijk

dagelijks broodservice

De avond van tevoren besteld, brengen wij ’s ochtends vers brood, croissants en chocoladebroodjes rond. Ook is het mogelijk om in het restaurant van een uitgebreid ontbijt te genieten. Voor € 5,75 per persoon serveren we vers brood, croissants, chocoladebroodjes, jam, Nutella, koffie, thee en jus d’orange.

Wanneer je wilt, bakken we graag één of meer porties friet voor je. Even van tevoren bestellen en een pan of schaal meebrengen, waar we ze in kunnen doen. Twee keer per week – normaal gesproken op woensdag- en op zondagavond - leven wij ons uit in de keuken en kun je voor ongeveer € 17,50 per persoon (exclusief drankjes, kinderen ongeveer € 12,50) aanschuiven aan de “table d’hôte”. In het laagseizoen serveren we meestal de Franse klassiekers, zoals Bœuf Bourguignon en Coq au Vin. In het hoogseizoen bakken we op zondag pizza's in onze steenoven en op woensdag verzorgen we een uitgebreide barbecue. Tot 11.00 uur op de dag zelf kun je inschrijven voor de table d’hôte.

zwembaden

Het zwembadterrein op En Campagne is volledig omheind en voorzien van een kinderslot. Kinderen spelen en zwemmen hier altijd onder ouderlijk toezicht! Het water wordt verwarmd met zonnepanelen. De kwaliteit van het zwemwater wordt elke dag gecontroleerd. Op het zwembadterrein zijn twee zwembaden. Er is het grote, 8-hoekige bad van 36 m2 en 1,40 m diep. Het kinderbadje is 8 m2 en 0,7 m. diep.

honden

Honden zijn bij ons van harte welkom. Als je je hond (of ander huisdier) meeneemt naar een gîte willen we dat graag van tevoren weten. Huisdieren hebben hier alle ruimte om ook van de vakantie te genieten. Poepschepjes zijn voorhanden om "ongelukjes" op te ruimen.

openingstijden en reserveren

Camping & gîtes En Campagne is geopend van 1 mei tot 1 oktober. Zeker voor het hoogseizoen is van tevoren reserveren aan te raden. Wij werken niet met vaste aankomstdagen of -tijden. Als je vragen hebt of als je wilt reserveren, neem dan contact met ons op. Wij ontmoeten jullie graag op camping & gîtes En Campagne!

Goede Gastvrije Groene campings

Wij zijn lid van de GGG-campings, een groep van vergelijkbare, kleinschalige campings met Nederlandstalige eigenaren. Elke camping ligt op een paar uur rijden van de volgende zodat je gemakkelijk van de één naar de ander kunt reizen zonder dat je de hele dag in de auto zit.

wat onze gasten vinden