vakantie 2021

onze kleine kindvriendelijke camping in Frankrijk

Alex en Hester heten je van harte welkom op hun kleine kindvriendelijke camping in Frankrijk, hét vakantieadres om heerlijk tot rust te komen en te genieten van het Franse platteland. Camping & gîtes En Campagne ligt op 35 km van Limoges in de regio Charente-Limousine, een schitterende omgeving met bossen, velden en bergen. En Campagne is een kleine, gezellige, kindvriendelijke familiecamping, die bestaat uit een camping met 29 zeer ruime, afgebakende plaatsen, zeven gîtes (vakantiehuizen) en een zwembad. Op het terras staat “Le Nez de Cochon”, onze foodtruck, waar je lekker kunt eten. In de comfortabele loungehoek is gratis wifi.

voor rustzoekers en kinderen

Camping & Gîtes En Campagne is een kleine kindvriendelijke camping in Frankrijk voor rustzoekers. Bovendien is het voor jonge kinderen een waar paradijsje. Zij kunnen nieuwe vriendjes maken, bloemen plukken, spelen in de speeltuin (schommels, glijbaan, trampoline, zandbak), gebruik maken van alle aanwezige speelgoed en kinderfietsen, hagedisjes vangen, hout sprokkelen om ’s avonds marshmallows te roosteren op het kampvuur en natuurlijk heerlijk spetteren in het kinderbadje. Verder is er in de buurt voor jong en oud genoeg te beleven.

brood en table d'hôte

kleine kindvriendelijke camping in Frankrijk

dagelijks broodservice

De avond van tevoren besteld, brengen wij ’s ochtends vers brood, croissants en chocoladebroodjes rond. Ook is het mogelijk om in het restaurant van een uitgebreid ontbijt te genieten. Voor € 5,75 per persoon serveren we vers brood, croissants, chocoladebroodjes, jam, Nutella, koffie, thee en jus d’orange.

kleine kindvriendelijke camping in Frankrijk

de food truck

Op het terras staat onze “Nez de Cochon”. Dat is de koosnaam voor de Peugeot D4 uit 1959, die wij hebben omgebouwd tot food truck. Hier serveren we snacks, eenvoudige maaltijden, pizza’s en ijsjes, die je op het terras kunt nuttigen, of die je kunt meenemen naar je kampeerplaats of gîte. Natuurlijk worden de pizza’s vers belegd en gebakken in onze hout gestookte steenoven. Laat het ons van tevoren weten, als je bij aankomst een hapje wilt eten.

zwembaden

kleine kindvriendelijke camping in Frankrijk

een groot zwembad en een kleuterbad

Het zwembadterrein op En Campagne is volledig omheind en voorzien van een kinderslot. Vanzelfsprekend spelen en zwemmen kinderen hier altijd onder ouderlijk toezicht! Het water wordt verwarmd met zonnepanelen. De kwaliteit van het zwemwater wordt elke dag gecontroleerd. Op het zwembadterrein zijn twee zwembaden. Er is het grote, 8-hoekige bad van 36 m2 en 1,40 m diep. Het kinderbadje is 8 m2 en 0,7 m. diep.

honden

Honden zijn bij ons van harte welkom. Als je je hond (of ander huisdier) meeneemt naar een gîte willen we dat graag van tevoren weten. Huisdieren hebben hier alle ruimte om ook van de vakantie te genieten. Poepschepjes zijn voorhanden om "ongelukjes" op te ruimen.

openingstijden en reserveren

Camping & gîtes En Campagne is geopend van 1 april tot 1 november. Zeker voor het hoogseizoen is van tevoren reserveren aan te raden. Wij werken niet met vaste aankomstdagen of -tijden. Als je vragen hebt of als je wilt reserveren, neem dan contact met ons op. Wij ontmoeten jullie graag op camping & gîtes En Campagne!