ingerichte bungalowtent

Via Juliette Tentvakanties verblijf je op En Campagne in een volledig ingerichte bungalowtent. Juliette heeft bij ons drie ruime bungalowtenten geplaatst, die geschikt zijn voor 2 tot 5 personen. Als je graag wilt kamperen, maar niet zelf alles wilt meenemen, dan is dit ideaal! 

Je maakt gebruik van het sanitair van de camping en je mag natuurlijk gebruik maken van alle faciliteiten op En Campagne, zoals de broodservice, de zwembaden, de speeltuin, enz..

ingerichte bungalowtent

de tent

De tent staat op een plaats van ongeveer 200 m2. In de tent ligt een harde vloer en ervoor is een terras met tuinmeubilair en een parasol. De bungalowtent heeft een oppervlakte van 5,50 x 5,20 meter (28,6 m2). Daarin beschik je over drie slaapgedeelten en een leefgedeelte van ruim 16 m2. Boven dien hebben alle bedden een boxspringmatras; er is een 2-persoons bed van 140x200 en drie 1-persoons bedden.

wat wel of niet meenemen

Wat jullie in ieder geval zelf meenemen, is beddengoed (houd er rekening mee dat vooral in het voor- en naseizoen de nachten fris kunnen zijn!) en kussens, badlakens, handdoeken, theedoeken en natuurlijk je kleding, toiletspullen en persoonlijke spullen. Verder is alles wat jullie tijdens het verblijf nodig hebben in de tent aanwezig. Klik hier voor een complete inventarislijst.

reserveren

In het hoogseizoen (week 27 t/m 35) worden de tenten alleen per week verhuurd, van zaterdag tot zaterdag. Buiten het hoogseizoen voor minimaal 3 nachten. Neem contact met ons op of vul het reserveringsformulier in. Ga voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen naar de website van Juliette Tentvakanties. 

Tentvakanties