huurcaravan

Je kunt op En Campagne in een volledig ingerichte toercaravan verblijven. Onze huurcaravan is geschikt voor 4 personen en staat op een zeer ruime kampeerplaats, waar makkelijk nog een tentje voor de kinderen bij geplaatst kan worden (gratis, wel zelf meebrengen). Als je graag wilt kamperen, maar niet zelf alles wilt meenemen, dan is dit ideaal! Je maakt gebruik van het sanitair van de camping en je mag natuurlijk gebruik maken van alle faciliteiten op En Campagne, zoals de broodservice, de zwembaden, de speeltuin, enz.

previous arrow
next arrow
Slider
DE CARAVAN

De caravan met grote voortent staat op een plaats van ongeveer 200 m2. Ervoor staat een tuinset met parasol. In de voortent kan gekookt worden en er staat een extra grote koelkast. De caravan heeft twee slaapgedeelten: een vast, luxe 2-persoons bed en een rondzithoek, waarvan twee extra bedden gemaakt kunnen worden.

WAT WEL OF NIET MEENEMEN

Wat jullie in ieder geval zelf meenemen, is beddengoed (houd er rekening mee dat vooral in het voor- en naseizoen de nachten fris kunnen zijn!) en kussens, badlakens en natuurlijk je kleding, toiletspullen en persoonlijke spullen. Verder is alles wat jullie tijdens het verblijf nodig hebben aanwezig en van goede kwaliteit.

tarieven