camping

Onze kleine familiecamping is geschikt voor jong en oud, voor een ontspannen of een actieve vakantie en voor liefhebbers van rust, ruimte en het Franse platteland.

kampeerterrein

Het kampeerterrein van 1,5 hectare heeft zowel zon- als schaduwrijke plaatsen. De verharde wegen zorgen ervoor dat alle 29 plaatsen goed bereikbaar zijn, ook met grote caravans en ook voor minder-validen. De kampeerplaatsen zijn vlak en hebben een gemiddelde grootte van 160 m2. Bijna alle plaatsen op onze kleine familiecamping hebben een eigen water- en stroomvoorziening. Enkele plaatsen zijn voorzien van een vuilwaterafvoer. Voor kampeerauto’s zijn er verharde camperplaatsen met alle faciliteiten: watertappunt, vuilwaterafvoer en elektriciteit. Daarnaast zijn er – voor wie licht wil reizen – drie huurtenten en natuurlijk onze gîtes.

sanitair

De douchecabines zijn lekker ruim en voorzien van thermostaatkranen. Warm water is inbegrepen bij het kampeertarief. Op de toiletten (géén hurktoiletten) is toiletpapier aanwezig. Er zijn twee sanitair ruimtes, die elke dag worden schoongemaakt. In het sanitair in het hoofdgebouw staat de wasmachine, die je voor € 4,50 (inclusief wasmiddel) mag gebruiken.

reserveren

De camping is geopend van 1 mei tot 1 oktober. Zeker voor het hoogseizoen is van tevoren reserveren aan te raden.

  • camping En Campagne Saint-Christophe Charente